Falcon Multimedia
Videoproductie, Opleidingsadvies, Digitalisering


Onboarding

Falcon Multimedia ontwikkelt en implementeert complete onboardingstrajecten binnen uiteenlopende organisaties.
Onderzoek wijst uit dat het socialisatieproces van nieuwe medewerkers enorm wordt ondersteund door een gedegen onboarding. Een gedegen onboarding heeft zowel op de korte als langer termijn een enorme positieve impact op de productiviteit en loyaliteit van nieuwe medewerkers. Middels een onboarding kunnen verwachtingen, geldende regels en wetten, de bedrijfscultuur en sociale structuren meteen helder worden overgebracht op de nieuwe medewerker. Ook kan een onboarding worden ingezet om nieuwe medewerkers in te werken door middel van training on the job.
Impact Learning denkt graag met u mee op welke wijze een efficiënte onboarding geïmplementeerd kan worden binnen uw organisatie. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning bij de uitrol van het onboardingstraject.


Trainingen / Workshops

Wij verzorgen verschillende inspirerende trainingen en workshops voor organisaties die behoefte hebben aan een snelle ontwikkeling van hun personeel. Onze trainingen en workshops zijn afgestemd op de specifieke kernmerken van uw organisatie en sluiten naadloos aan bij de leerbehoeften van uw medewerkers. Of het nu gaat om praktische of theoretische kennis, Impact Learning zorgt voor een aanbod op maat. Met onze jarenlange ervaring weten wij leerstof op een boeiende en doortastende wijze over te brengen. Naast dat wij trainingen en workshops geven kunnen we ook enkel ondersteunen bij de ontwikkeling hiervan. Dit is bijvoorbeeld interessant als u al trainers in dienst heeft. Ook na een training of workshop kunt u tot 1 maand nazorg van ons verwachten. Onze missie is namelijk pas geslaagd als uw leerdoelen zijn behaald. Of u nu kiest voor een enkele training of een compleet traject voor 1 of meerdere medewerkers.


Teamcoaching

We zijn ook gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van teams met als doel om de prestaties en onderlinge samenwerking te verbeteren. De groepsdynamiek binnen een team wordt in kaart gebracht door middel van verdiepende gesprekken en praktische opdrachten. Door teams uit te dagen of juist aan te moedigen wordt de eigen rol binnen het team en de onderlinge dynamiek in kaart gebracht. Om de samenhang binnen een team te verbeteren wordt er ruimschoots aandacht besteedt aan onderliggende overtuigingen en emoties van ieder individu waarbij het teambelang nooit uit het oog verloren wordt. Het uiteindelijke doel is het ontwikkelen van een hecht samenwerkingsverband waarbij teams zoveel mogelijk zelfsturend zijn en teamleden verantwoordelijkheid nemen voor het eigen functioneren.


Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap heeft grote invloed op de betrokkenheid en motivatie van medewerkers. Leidinggevenden kunnen zowel een motiverend als demotiverend klimaat creëren. Wanneer mensen vrijwillig ontslag nemen, komt dat in een groot aantal situaties door hun baas. Leidinggevenden die niet functioneren belemmeren de voortgang van het team, de organisatie maar ook de individuele ontwikkeling van de medewerker.

Falcon Multimedia helpt bedrijven met leiderschapsontwikkeling. Leidinggevenden hebben veel invloed op de productiviteit en motivatie van medewerkers. Impact learning heeft met name aandacht voor de mensgerichte competenties van leidinggevenden. De basis voor goed leiderschap begint met zelfbewustzijn. Leidinggevenden zijn over het algemeen zeer goed in taak- en resultaatgerichte aspecten van hun werk. Mensgerichte competenties blijken vaak minder goed ontwikkelt te zijn.


Contentontwikkeling

Content is alle zichtbare en onzichtbare tekst van jouw website of webshop. Content heeft dus betrekking op alle product- en of informatiepagina's maar ook seo en meta informatie. In principe geldt hoe meer zuivere content hoe beter je uiteindelijk vindbaar zal zijn via zoekmachines zoals Google.

Contentontwikkeling is een ontzettend effectieve manier om de boodschap of unieke eigenschappen van jouw bedrijf over te brengen op consumenten.  Uiteraard is het wel erg belangrijk hoe je deze boodschap overbrengt en hoe je je teksten opbouwt. Wil je beter vindbaar worden via Google dan dien je ook rekening te houden met de zoekvolumes op de woorden die je terug laat komen in je teksten. 

Het zelf schrijven van je teksten kan veel geld besparen, maar als je geen prettige schrijfstijl hebt kan het ook veel geld kosten. Als online ondernemer ben je erg afhankelijk van hoe je teksten worden ontvangen door de consument.
Als een tekst niet helder genoeg is loop je het risico dat je boodschap niet goed wordt ontvangen en een consument je website weer verlaat.

Als ervaren en bevlogen contentontwikkelaars helpen we online ondernemers graag met het helder formuleren van een boodschap in de vorm van teksten. We kunnen informatie verwerken in de vorm van blogs, informatie- product- of landingspagina's. Ons advies is wel om een gedegen zoekwoordenonderzoek uit te laten voeren. Dit hebben wij in het verleden ook gedaan en levert zijn geld dubbel en dwars op. Door de jaren heen hebben we een waardevol netwerk opgebouwd met betrouwbare SEO partners waar we je eventueel mee in contact kunnen brengen.


Wij gaan graag het gesprek aan om samen te inventariseren of en op welke manier leren kan bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie.

E-mailen
Instagram
LinkedIn