iSale Improvements
Contentschrijver, Coach en Klankbord voor online ondernemers


Contentonwikkeling

Voordat ik je ervan probeer te overtuigen waarom content van onschatbare waarde is voor jouw online onderneming wil ik eerst even de tijd nemen om uit te leggen wat content is.
Content is alle zichtbare en onzichtbare tekst van jouw website of webshop.
Content heeft dus betrekking op alle product- en of informatiepagina's maar ook seo en meta informatie.
In principe geldt hoe meer content hoe beter je uiteindelijk vindbaar zal zijn via zoekmachines zoals Google.

Contentontwikkeling is een ontzettend effectieve manier om de boodschap of unieke eigenschappen van jouw bedrijf over te brengen op consumenten.  Uiteraard is het wel erg belangrijk hoe je deze boodschap overbrengt en hoe je je teksten opbouwt. Wil je beter vindbaar worden via Google dan dien je ook rekening te houden met de zoekvolumes op de woorden die je terug laat komen in je teksten. 

Voor mijn webwinkel Refurbished-iPhone.shop heb ik alle content zelf geschreven.
Alle product-, informatie- en seo pagina's op de site en alle posts via social media hebben samen honderden schrijfuren gekost. Wij hebben hier destijds als start-up voornamelijk voor gekozen om geld te besparen.
Het zelf schrijven van je teksten kan veel geld besparen, maar als je geen prettige schrijfstijl hebt kan het ook veel geld kosten. Als online ondernemer ben je erg afhankelijk van hoe je teksten worden ontvangen door de consument.
Als een tekst niet helder genoeg is loop je het risico dat je boodschap niet goed wordt ontvangen en een consument je website weer verlaat.

Als ervaren en bevlogen contentontwikkelaar help ik online ondernemers graag met het helder formuleren van een boodschap in de vorm van teksten. Ik kan de informatie verwerken in de vorm van blogs, informatie- product- of landingspagina's. Mij advies is wel om een gedegen zoekwoordenonderzoek uit te laten voeren.
Dit heb ik in het verleden ook gedaan en levert zijn geld dubbel en dwars op.
Door de jaren heen heb ik een waardevol netwerk opgebouwd met betrouwbare SEO partners waar ik je eventueel mee in contact kan brengen.